BASTA houdt decemberactie voor Voedselbank

Datum:
BASTA houdt decemberactie voor Voedselbank

De kracht van BASTA zit in elkaar versterken. Dat werkt, zo blijkt uit de decemberactie die de deelnemende bedrijven samen opgezet hebben voor de Voedselbank. Met een inzamelwedstrijd helpen ze de Voedselbank door de moeilijke maand december.

Inzamelactie
De Voedselbank Amsterdam heeft te weinig voedsel in voorraad en is daarom dringend op zoek naar basisproducten zoals rijst, pasta en aardappelpuree. Nog meer dan anders is in december de behoefte aan Voedselbank-pakketen groot. Alle deelnemende bedrijven aan BASTA gaan daarom in december een inzamelactie houden.

Wedstrijd
Hoe garandeer je een succesvolle inzamelingsactie? Door een wedstrijd-element toe te voegen! De BASTA-bedrijven gaan daarom in december met elkaar de strijd aan wie de meeste Voedselbank-kratten kan vullen met ingezameld voedsel. De winnaar krijgt een oorkonde van de Voedselbank. In januari melden we welk bedrijf het meeste voedsel heeft ingezameld.

Extra vrijwilligers
Ook gaat BASTA de Voedselbank helpen extra vrijwilligers te zoeken. De Voedselbank kan in december en januari wel wat extra handen gebruiken: vrijwilligers die het ingezamelde voedsel sorteren, (zware) kratten sjouwen en de bussen rijden.