BASTA-toolkit

Je profiel volledig maken
Het invullen van je profiel wijst eigenlijk zichzelf. Naast het bedrijf waar je voor werkt en je functie kun je bij 'Over mezelf' jezelf voorstellen: daar kun je iets kwijt over je werk of je privé: net wat je zelf wilt delen. Het is vooral prettig als je 'waarom die ik mee' nog even invult: dat geeft BASTA het nodige inzicht om actief nieuwe leden te kunnen werven!

Een foto bij je profiel plaatsen
Dat is eenvoudiger dan je misschien denkt, het vergroot je zichtbaarheid in de organisatie én daarbuiten. Bovendien bereik je ermee dat BASTA-leden elkaar kunnen herkennen.
Ga als volgt te werk:

Stap 1: Sla een foto van jezelf op op je pc, in een makkelijk terug te vinden map (zoals 'afbeeldingen' of 'pictures'). Je hebt vast thuis een leuke foto liggen die je naar je werk kunt mailen. Of vraag of een collega even een kiekje neemt. De website schaalt de foto automatisch, maar als je foto heel groot is (3 MB of meer), moet je hem zelf even kleiner maken in een fotoprogramma (via 'formaat wijzigingen').

Stap 2: Log in op de BASTA-website en ga naar je profiel (rechtsboven op de pagina zie je na inloggen een linkje: 'Mijn profiel').

Stap 3: Klik op 'bewerken', scroll helemaal naar onderen en klik dan bij 'afbeelding' op 'bestand kiezen'.

Stap 4: Zoek de foto op in de map waar je hem hebt opgeslagen, klik erop en klik dan op 'openen'. Vergeet niet om tot slot onderaan de profielpagina op 'Opslaan' te klikken!

Niet tevreden? Kies dan gewoon een andere foto. Je hoeft niet eerst op 'afbeelding verwijderen' te klikken (wel weer even op 'Opslaan'!).
Hulp nodig? Stuur dan even een berichtje via de pagina contact.

Headers en banners
Als je BASTA wilt promoten op je eigen website, download dan een van onderstaande headers of banners. Klik op een plaatje om de afbeelding groter te zien en te downloaden.

Headers (468x60)
Bannerset 1 (280x336)

Bannerset 2 (120x600)