Alle bedrijven

Ymere

Ymere

Ymere zet zich als maatschappelijk ondernemer in voor wijken waar bewoners willen wonen, leven en groeien. Ymere voelt zich in het bijzonder verantwoordelijk voor de jeugd.

Bedrijfspagina ▶

IBM

IBM

IBM wil mensen helpen de kwaliteit van het leven voor zichzelf en anderen te verbeteren. Onze mvo-programma’s zijn daarom met name gericht op onderwijs.

Bedrijfspagina ▶

Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd Foundation zet zich in om de zelfredzaamheid van kwetsbare groepen in onze samenleving te versterken, en om de kennis en kansen voor deze mensen te vergroten.

Bedrijfspagina ▶

Tempo Team

Tempo Team

Een baan hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Terwijl werk van invloed is op ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid en gevoel van zelfrespect.

Bedrijfspagina ▶

De Alliantie

De Alliantie

De Alliantie is een woningcorporatie die zorgt voor goede woonruimte in vitale wijken. Ze richten zich vooral op mensen met een smalle beurs.

Bedrijfspagina ▶

ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO vervult als bank een belangrijke rol in de maatschappij. De ABN AMRO Foundation ondersteunt daarom diverse maatschappelijke activiteiten.

Bedrijfspagina ▶

Bovenstaande bedrijven steunen projecten die bijdragen aan armoedebestrijding in Amsterdam. Bovendien nemen ze deel aan een BASTA-tafel door inbreng van tafelgasten (directie, talent of coördinator) en/of projecten.