Buurtcamping blij met evenementenverzekering Delta Lloyd

Datum:
Buurtcamping blij met evenementenverzekering Delta Lloyd


Donderdagochtend overhandigde Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade, de polis voor een evenementenverzekering aan de organisatoren van Buurtcamping Sloterpark. Delta Lloyd had de verzekering toegezegd tijdens de achtste BASTA-tafel, in Amsterdam Nieuw-West.

Mara-Joy en Amaury zijn erg blij met de verzekering, die ze donderdagochtend bij Delta Lloyd in ontvangst namen. Ze organiseren dit jaar, samen met Esther en Vincent, voor de tweede keer de Buurtcamping in het Sloterpark. De initiatiefnemers vinden dat iedereen recht heeft op vakantie en willen ook dit jaar de camping voor iedereen toegankelijk maken. Vooral mensen met een krappe beurs zijn van harte welkom. De organisatie wil de camping voor hen betaalbaar houden en heeft daarom weinig budget. Ze zijn dan ook enorm geholpen met de Delta Lloyd-verzekering.

Vrijwilligersorganisatie
De pitch tijdens de BASTA-tafel werd gedaan door Esther en Vincent, de twee andere leden uit het kernteam van de organisatie. Esther: ‘De Buurtcamping wordt georganiseerd door vrijwilligers: we doen dit allemaal naast werk en studie. Daarom zijn we ook zo blij met deze verzekering: dit scheelt ons enorm veel budget. Naast het geld is ook het feit dat Delta Lloyd ons steunt heel fijn: daaruit blijkt dat je met iets goeds bezig bent.’

Goede dekking
De Buurtcamping vindt plaats in het weekend van 16 juli. Team Transport verzekert de kosten van het evenement, inclusief schade en annulering door slecht weer, de aansprakelijkheid van de organisatie en het materiaal. Ook biedt de polis een ongevallendekking voor 30 vrijwilligers.