Campagnevrijwilligers gezocht

Datum:
Campagnevrijwilligers gezocht


BASTA biedt projecten sinds kort de gelegenheid fondsen te werven op de 
website van 1%Club. Maar om die crowdfundingcampagnes tot een succes te kunnen maken, hebben de projecten hulp nodig. Delta Lloyd Foundation is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de projecten willen helpen bij de opzet en uitvoering van een goede campagne.

Delta Lloyd Foundation zoekt vrijwilligers onder medewerkers van Delta Lloyd, maar ook als je bij een ander BASTA-bedrijf werkt, kun je je aanmelden. De tijdsinzet voor deze vrijwilligersklus is naar eigen inzicht: je kunt er net zoveel tijd instoppen als je zelf wilt. Je zult een paar keer een overleg hebben met de organisator van het project. Dat kan face to face, per telefoon en/of per e-mail. Wil jij een BASTA-project verder helpen? Meld je dan nu aan via foundation@deltalloyd.nl.

Bootcamp
Aanstaande donderdagmorgen, 20 november organiseert Delta Lloyd Foundation samen met de 1%Club een bootcamp. Gedurende deze ochtend krijgen de leden van de projecten handvatten aangereikt waarmee ze een goede crowdfundingcampagne kunnen opzetten. Indien mogelijk, worden tijdens de bootcamp al vrijwilligers gekoppeld aan de aanwezige projecten, zodat ze samen direct aan de slag kunnen met een plan de campagne.