In de media

20
mrt

Delta LLoyd zeildag 2012

20
mrt

Interview in MUG Magazine, juni 2012

Gasthoofdredacteur Niek Hoek, bestuursvoorzitter van Delta Lloyd Groep, spreekt met Pieter de Jong, lid raad van bestuur van Ymere, over hun beider belang bij een gezonde economie voor iedereen.

20
mrt

Artikel op InFinance.nl, verschenen 25 mei 2012

Delta Lloyd en ABN Amro gaan armoede te lijf

Delta Lloyd en ABN Amro gaan samen met enkele andere instanties een samenwerkingsverband aan om armoede in Amsterdam te betrijden. Het initiatief BASTA (Bedrijven in Amsterdam Samen tegen Armoede) geeft medewerkers van de deelnemende bedrijven de mogelijkheid zich in te schrijven als vrijwilliger voor passende projecten. 16 Procent van alle Amsterdammers leeft in armoede. Het aantal minimahuishoudens in 2010 was 71.564 en het aantal minima is gestegen naar 137.189 personen.

20
mrt

Artikel in MUG-Magazine, verschenen juni 2011

Marie-Louise Voors van Delta Lloyd Foundation vindt dat armoedebestrijding primair een taak van de staat is. Waar de overheid steken laat vallen, helpen bedrijven een handje mee. Zo doet Delta Lloyd Foundation veel op het gebied van financiƫle zelfredzaamheid.

20
mrt

Artikel op MUG-web over de lancering van BASTA, juni 2012

Weg met armoede

Bedrijven in Amsterdam Samen Tegen Armoede.BASTA zet een punt achter armoede. De aftrap vond plaats op 24 mei in het Talentenhuis in Amsterdam Nieuw-West plaats. Armoede in Amsterdam wegwerken. Hooggegrepen? Natuurlijk, maar als je niks doet, weet je zeker dat er niks gebeurt. Enkele grote bedrijven hebben daarom de handen ineen geslagen.