Partner worden

Word partner van BASTA

Draag je BASTA een warm hart toe? Dan kun je kiezen uit een van de vier onderstaande partnerpakketten:

– Platina: je bedrijf neemt deel aan een BASTA-tafel door inbreng van tafelgasten (directie, talent of coördinator) en/of projecten. Bovendien plaatst je bedrijf de door jullie gesteunde projecten op de website.

– Goud: je bedrijf neemt deel aan een BASTA-tafel door inbreng van tafel gasten (directie, talent of coördinator). Je  bedrijf brengt geen eigen projecten in voor de website.

– Zilver: je bedrijf plaatst alleen de door hen gesteunde projecten op de website, maar neemt niet deel aan een BASTA-tafel.

– Brons:  je bedrijf draagt BASTA een warm hart toe, maar neemt geen deel aan een BASTA- tafel en draagt geen projecten aan voor op de website.

Elk bedrijf dat deelneemt aan BASTA komt met het logo op de website. Platina, Goud en Zilver zijn hoofdpartners en delen aan het eind van het jaar de kosten voor de website. Platina en Goud dragen bovendien bij aan de onkosten van de BASTA-tafel waar zij zelf aan hebben deelgenomen. Brons zijn alleen zichtbaar op de site, maar wel kleiner,  en hoeven geen kosten te betalen.

Heb je interesse in een van deze vier pakketten? Neem dan contact op met BASTA om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.